PwC är Sveriges ledande företag inom revision och rådgivning. I tjänsteutbudet ingår även redovisning, riskhantering, skatterådgivning och andra tjänster som hjälper till att skapa säkra och lönsamma affärer.

Digitalt säljverktyg gör vardagen enklare för PwC.

Vi har tidigare varit med och tagit fram PwC´s affärsplattform MyBusiness. Ett sätt för företagare att själva ha struktur på ekonomin. Nu har vi, tillsammans med Schimpanz, utvecklat ett säljverktyg i form av en ipad app. Verktyget gör att PwC effektivt kan presentera affärsplattformen för sina kunder. Med några få drag förklaras pedagogiskt hur företagens vardag kan bli enklare.

Ett digitalt säljverktyg innebär inte bara en modernisering. Det är också en viktig del i vårt arbete för miljön.

Vill du veta mer om MyBusiness klicka här.

Grattis PwC!

Tillsammans med våra vänner på PwC har vi blivit nominerade i Dagens Samhälles reklamtävling Columbi Ägg 2011. Utmärkelsen delas varje år ut till den bästa kampanjen för den offentliga marknaden och tävlingen har funnits sedan 1993. Kampanjen vi tävlar med för PwC är “Boost your vision” som nominerats bland ca 150 kvalificerade.
Den 23:e mars är det prisutdelning. Nu håller vi tummarna!

PwC låter kunderna sköta snacket.

Att slå sig för bröstet och framhäva sin egen förträfflighet är inte riktigt PwC:s grej. Därför bad vi deras kunder att beskriva nyttan av samarbetet och vilka tjänster de får hjälp med. Annonserna går i utvalda affärsmagasin som Dagens Samhälle, Dagens Industri och Veckans Affärer.

Silvermedalj i Månadens Kampanj.

Vår radiospot ”Från vaggan till graven” på uppdrag av PwC har belönats med en silvermedalj i Resumés tävling Månadens Kampanj. Vi är också stolta över att spoten kammade hem över 60% av läsarnas röster på Resumés webbplats!

Glädjande nog har vi ytterligare ett bidrag på topplistan. Denna radiospot för Stena Line hamnade till slut på sjätte plats.

Klicka här för att läsa mer.

Din rådgivare från vaggan till graven.

PWC_RADIO_30s_110530

Att driva företag kräver mer än höga ambitioner och näsa för affärer. PwC är företagarnas bästa vän och finns alltid nära till hands med erfarenhet, kunskap och alla de tjänster man kan tänkas behöva. Från starten, till att driva och utveckla sitt företag.

Denna radiospot är producerad av TMP och kommer att sändas över stora delar av landet, med start denna vecka.