Comfort Audio utvecklar och tillverkar produkter för personer med nedsatt hörsel. Målet är att ge alla människor möjlighet att obehindrat kunna dela tankar och idéer i alla situationer genom livet.

När hörapparaten inte räcker till.

ComfortAudio_HorMindre_2

”Hör mindre. Upplev mer.” är vårt koncept för att kommunicera fördelen med Comfort Audios hörselhjälpmedel Digisystem. Ett problem för många med hörselnedsättning är nämligen att deras hörapparater tar upp och förstärker alla ljud. Även störande bakgrundsljud. Comfort Audios produkter kompletterar hörapparaterna och hjälper personer med nedsatt hörsel att höra bara den de lyssnar på. Inget annat.

ComfortAudio_HorMindre_1

Kakelgruppen_ID_4

Konceptet gestaltas i printannonser och med en ljuddemo online, så att man kan provlyssna på skillnaden. Bilderna är fotograferade av den utomordentligt duktige Kim Svensson.

Comfort Audio lanserar världsnyhet!

DT20 är världens minsta minimottagare för hörapparater. Låter det tekniskt komplicerat? Det är det, men syftet är glasklart och effekten kan du själv testa redan nu. I kampanjen ingår en lanseringssida, annonser och införsäljningsmaterial.

DT20 är en minimottagare (namnet speglar vikten: 1 gram) som du kopplar till din hörapparat eller ditt hörselimplantat. Med hjälp av en patenterad teknik rensar den bort onödigt bakgrundsljud och brus så att du hör mer av det som är viktigt. Du kommer att uppfatta fler nyanser, känslor och toner i dina samtal. Testa själv här.

Tillsammans med UnderstandIt har vi skapat en lanseringssida som samtidigt fungerar som ett säljverktyg för Comfort Audios medarbetare. Den är responsiv i alla led och finns på fyra språk för att passa såväl den europeiska som amerikanska marknaden.

Vi har dessutom skapat ett ljudkorsord för Comfort Audio. Det är en Facebook-tävling där du kan vinna en iPad Mini eller Spotify gift cards med hjälp av din hörsel. Lyssna på ljuden, gissa vad det är och fyll i det i korsordsfälten. Tävla här.

Comfort Audio ny kund!

Vi hälsar Comfort Audio varmt välkomna till oss på Start. Med glädje, passion och innovativ teknik utvecklar Comfort Audio produkter för människor med nedsatt hörsel.

Vårt första uppdrag bestod av att ta fram en monter och diverse material till EUHA-kongressen i Hannover. Håll utkik här på sajten för kommande aktiviteter tillsammans med Comfort Audio!