Grattis PwC!

Tillsammans med våra vänner på PwC har vi blivit nominerade i Dagens Samhälles reklamtävling Columbi Ägg 2011. Utmärkelsen delas varje år ut till den bästa kampanjen för den offentliga marknaden och tävlingen har funnits sedan 1993. Kampanjen vi tävlar med för PwC är “Boost your vision” som nominerats bland ca 150 kvalificerade.
Den 23:e mars är det prisutdelning. Nu håller vi tummarna!

Brons i Marknadskronan!

Hurra! I går kväll vann vi tillsammans med Stena Line Tyskland brons i Marknadskronan. Tävlingen belönar de bästa integrerade marknadsföringskampanjerna i Västsverige under året som gått. Motiveringen från juryn löd:
”På tredje plats i år kommer ett företag som kan sitt hantverk väl. Som på ett smart sätt utnyttjar olika kanaler och bygger en stor och komplex kampanj kring en idé som håller hela vägen. Och som genom olika byråers specialistkunskap når ända fram – att leverera resultat. Kampanjen kanske inte var störst i världen – men det är färjan!”
Läs mer här.

Silvermedalj i Månadens Kampanj.

Vår radiospot ”Från vaggan till graven” på uppdrag av PwC har belönats med en silvermedalj i Resumés tävling Månadens Kampanj. Vi är också stolta över att spoten kammade hem över 60% av läsarnas röster på Resumés webbplats!

Glädjande nog har vi ytterligare ett bidrag på topplistan. Denna radiospot för Stena Line hamnade till slut på sjätte plats.

Klicka här för att läsa mer.

Finalist, javisst!

I dagarna fick vi veta att vår kokbok ”Klokboken” för Göteborgs stad är finalist i Svenska Publishingpriset! Det känns riktigt kul att vi tillsammans med de kommunala storköken i Göteborg nu tävlar mot kockkändisar som Leila och andra mat- och kokboksproffs. Prisutdelning på Svenska Kommunikationsdagen 18 oktober.

Nominerade till Kundens Bästa Byrå.

Vi fortsätter på den inslagna vägen och får återigen fina omdömen från våra kunder. Förra året slutade vi på en hedrande fjärdeplats i Kundens Bästa Byrå. I år hoppas vi såklart på en ännu bättre placering.

Kundens Bästa Byrå är en kombinerad tävling och nöjd-kund-undersökning. På uppdrag av Resumé och Novus får reklamköpare svara på en mängd frågor om sin nuvarande byrå. Start tävlar i klassen Reklamsuperettan (10-24,9 Mkr i intäkter).

Vilken vecka!

Vissa veckor blir helt enkelt lite bättre än andra. Ta förra veckan till exempel. På tisdagen belönades vi med silvermedalj i Guldlådan. Knappt hade vi hunnit smälta den framgången innan vi fick besked om nästa. För dagen därpå, på onsdagen, fick vi beskedet vårt arbete för PwC är med och tävlar i 100-wattaren, kategori långsiktig varumärkesvård.

Nu kavlar vi upp ärmarna och ser till att varje vecka blir lika lyckosam!

Silver i Guldlådan!

Det är alltid kul att få bekräftelse på att vi gör bra jobb för våra kunder. Vid tisdagens gala på Münchenbryggeriet i Stockholm belönades vår kampanj Legoland Billund Resort för Stena Line med silver i Sveriges största DR-tävling, Guldlådan. I kategori ODR (oadresserat) tävlade vi mot bland andra Gröna Lund, Volkswagen och 3.

Grattis Stena Line! Grattis Start! Klicka här för att se bidrag och mingelbilder.

Chans på en 100-wattare!

I onsdags släpptes nomineringarna till årets 100-wattare. Och i kategorin långsiktig varumärkesvård är vi med och tävlar med de senaste årens jobb för PwC. Kul och smickrande, säger vi!

Prisutdelningen sker i Stockholm 9 december. Klicka här för att komma till 100-wattaren, eller här för att se våra jobb för PwC.

Nominering i Guldlådan.

Det är alltid kul att få bekräftelse på att vi gör bra jobb för våra kunder. Nu är det vår kampanj Legoland Billund Resort för Stena Line som fått en nominering i Sveriges största DR-tävling, Guldlådan. I kategori ODR (oadresserat) slåss vi mot Gröna Lund, Volkswagen och 3.

Håll gärna tummarna för oss, prisutdelning sker 15 november.

Johanna nominerad till Beautiful Business Award!


Vår VD Johanna Hellmér Wiberg har blivit nominerad till årets Beautiful Business Award. Tävlingens syfte är att lyfta fram inspirerande företagarkvinnor som goda förebilder (något som vi andra på byrån kan skriva under på!). Prisutdelningen sker på Rival i Stockholm 25 januari.

Lycka till i finalen, Johanna! Vi håller tummarna för dig.

Dubbelt belönade i GT Guld!

Som vi tidigare berättat om, skickade vi tre tävlingsbidrag till GT Guld. Igår var det prisutdelning på Storan och vi gick därifrån med två utmärkelser. Annonsen för Campus Pharma utsågs till den tredje bästa och samma enhet belönades med guldmedalj i kategorin bästa copy. Grattis Start och ett extra grattis till Karolina och Anna (som skrivit annonsen)!

Tre bidrag till GT Guld.

Göteborg har fått en ny reklamtävling. GT Guld ska utse vilken byrå som är ”bäst i stan på helsidor”. Vi på Start tävlar med annonser för FO Peterson, CampusPharma och Bergstrands Kafferosteri. Håll gärna tummarna för oss!
Klicka här för att se samtliga tävlingsbidrag.